Perfection elements

Academy

Droom jij van een carrière in de schoonheidsbranche of wil je je werk perfectioneren, dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze trainingen worden altijd gegeven door eigenaresse Elisa van Daalen.
Brow mapping & wax training
De perfecte basis voor alle wenkbrauw behandelingen
Boek nu
Brow henna training
Leer alles over brow henna tijdens deze leerzame training
Boek nu
Brow & lash glaze training
Deze trend is een must have om aan te bieden in je salon
Boek nu

De voordelen

Groei door

Met leren stop je nooit, het is belangrijk om jezelf uit te blijven dagen en de lat steeds hoger te leggen.

Academy

Na de training kun je lid worden van onze besloten facebook groep hier kun je ten alle tijden terecht met vragen.

Producten

We maken enkel gebruik van de beste producten in onze industrie zoals Supercilium, Lycon en Tweezerman.

Certificaat

Elisa is officieel trainster van het merk Supercilium. Na het volgen van een training krijg je dus ook een Supercilium certificaat.

Elisa van Daalen

Trotse eigenaresse van Perfection Elements en trainer van Supercilium, Sinds 2015 ben ik actief in het schoonheid vak en in 2017 richtte ik met veel passie dit bedrijf op. Indien je een training boekt ben ik je trainer en gaan we er samen voor zorgen dat je alle kneepjes van het vak leert.

Reviews

★★★★★

De beste investering die ik heb gedaan is hier bij Perfect Elements.Elisa is de beste in haar vak geen moment spijt gehad om van België helemaal naar Nederland te rijden voor mijn opleidingen ik ben Elisa ontzettend dankbaar voor de leerzame ervaring! Ik raad het iedereen aan! Elisa biedt een top service aan voor haar klanten ze kunnen altijd terecht bij vragen via whatsapp en Facebook de vragen worden meteen ook beantwoord. Dankjewel voor de super service en de leerzame cursussen die ik heb mogen volgen. You are the BEST! 💗

Veronique V
★★★★★

Vandaag een masterclass henna bij Elisa gevolgd... 100% Vakvrouw! Wat een lieverd en wat heeft ze ons de puntjes op de i weten te zetten!! Super! Aanrader!! 💫

Anne Cornelissen
★★★★★

Vandaag een hele leuke leerzamer 1 op 1 henna brow cursus gehad hier. Heel erg veel geleerd qua theorie en praktijk. Ik zou dit iedereen aanraden die als een echte professional aan de slag wilt!

Brittany van der Horst
★★★★★

Bedankt voor de leerzame en leuke dag elisa.

Romy

Veel gestelde vragen

Helaas is ons trainingsaanbod enkel beschikbaar zoals deze op onze website staat aangegeven je kunt niet een losse brow lift of lash lift training boeken.

Helaas is ons trainingsaanbod enkel beschikbaar zoals deze op onze website staat aangegeven en dien je alle elementen los te boeken.

Momenteel zijn er geen kortingen hiervoor beschikbaar.

Het is enkel mogelijk om jezelf aan te melden via onze website en dien je altijd een online aanbetaling te doen, Je kunt wel de aanbetaling online betalen en het resterende in de salon in contanten.

Wij beschikken niet over een modellen wachtruimte, indien je modellen met jou mee moeten rijden is er een centrum op loopafstand aanwezig waar de modellen zich prima kunnen vermaken. Centrum Rosmalen is op 300 meter loopafstand bereikbaar.

Onze salon zit gevestigd aan een woning in Rosmalen, Burg. Nieuwenhuijzenstraat 33 Rosmalen. De ingang van de salon zit aan de achterzijde op de oprit maar dit staat duidelijk aangegeven zodra je de oprit op loopt.

Onze salon is zeer gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer, Reis door middel van de trein naar station Rosmalen en dan is de salon gemakkelijk bereikbaar per voet (200 m afstand).

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW.

Er dienen minimaal twee aanmeldingen te zijn voor een training anders wordt deze geannuleerd en verplaatst naar een andere dag.